1604 19 93 Czarniak "Pollachius virens", przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
Kod CN 1604 19 93 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0102 29 - Bydło żywe (z wył. hodowlanego czystorasowego)
-
Kod CN: 5702 41 90 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, z okrywą, gotowe (z wył. Axminstera, „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników)
-
Kod CN: 9026 80 80 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli parametrów cieczy lub gazów, nieelektroniczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2905 59 98 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne alkoholi alifatycznych (z wył. 2,2-bis(bromometylo)propanodiolu i etchlorwinolu (INN))
-
Kod CN: 4407 93 91 - Drewno z klonu "Acer spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 2204 10 15 - Prosecco, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
-
Kod CN: 8467 22 - Piły ręczne, zawierające silnik elektryczny
-
Kod CN: 0602 10 - Sadzonki i zrazy, nieukorzenione
-
Kod CN: 0910 91 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych
-
Kod CN: 8532 22 00 - Kondensatory elektryczne, stałe, elektrolityczne aluminiowe (z wył. elektroenergetycznych)