1604 20 90 Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach, przetworów z surimi i z łososiowatych, z sardynek, latającego bonio, makrel z gatunków Comber scombrus i Scomber japonicus i ryb z gatunku Orcynopsis unicolor, tuńczyków, latającego bonito lub pozostałych ryby z rodzaju Euthynnus)
Kod CN 1604 20 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2004 90 98 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata], kapusty kwaszonej, kaparów i oliwek, grochu [Pisum sativum], niedojrzałej fasoli [Phaseolus spp.], cebuli gotowanej, niezmieszanych)
-
Kod CN: 8473 29 - Części i akcesoria, nieelektronicznych kalkulatorów do maszyn liczących, kas rejestrujących lub innych urządzeń zawierających kalkulatory, objętych podpozycją 8470, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8444 00 10 - Urządzenia do wytłaczania materiałów włókienniczych chemicznych
-
Kod CN: 7116 - Artykuły z pereł naturalnych lub hodowlanych, kamieni szlachetnych lub półszlachetnych (naturalnych, syntetycznych lub odtworzonych), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 2918 - Kwasy karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 7219 34 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 3917 23 10 - Rury, przewody i węże, sztywne, z polimerów chlorku winylu, bez szwu i o długości > maksymalny wymiar przekroju poprzecznego, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 0105 11 19 - Pisklęta płci żeńskiej pochodzące z hodowli w drugim i trzecim pokoleniu ptactwa z gatunku Gallus domesticus, o masie <= 185 g (z wył. niosek)
-
Kod CN: 2204 21 26 - Wina białe produkowane w Toscana (Tuscany), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 4408 31 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau