2204 21 26 Wina białe produkowane w Toscana (Tuscany), w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 26 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9405 40 - Lampy elektryczne i oprawy oświetleniowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5211 42 00 - Drelich, zawierający głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 5303 - Juta i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub przerobione, ale nieprzędzione; pakuły i odpady z nich, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną (z wył. lnu, konopi siewnych i ramii)
-
Kod CN: 7903 10 00 - Pył cynkowy
-
Kod CN: 7204 41 99 - Ażury z okrawania i tłoczenia, z żeliwa lub stali (z wył. wyrobów w wiązkach, z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 3207 20 10 - Pobiałki (masy lejne)
-
Kod CN: 8414 80 28 - Sprężarki wyporowe-tłokowe, mogące wytwarzać maksymalne nadciśnienie <= 1,5 MPa (15 barów), o wydajności na godzinę > 60 m³ (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
-
Kod CN: 8444 00 10 - Urządzenia do wytłaczania materiałów włókienniczych chemicznych
-
Kod CN: 7411 10 10 - Rury i przewody rurowe, z miedzi rafinowanej, proste