1604 32 00 Namiastki kawioru
Kod CN 1604 32 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.26.0 - Kawior i namiastki kawioru
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0103 92 - Świnie żywe, o masie >= 50 kg (z wył. hodowlanych)
-
Kod CN: 6403 99 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2204 22 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Madeira, Sherry, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 8502 13 - Zespoły prądotwórcze z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "silniki wysokoprężne lub średnioprężne", o mocy wyjściowej > 375 kVA
-
Kod CN: 2921 12 00 - Chlorowodorek chlorku 2-(N,N- dimetylamino)etylu
-
Kod CN: 2002 90 11 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 4202 91 - Torby podróżne, izolowane torby na artykuły żywnościowe lub napoje, kosmetyczki, plecaki, torby sklepowe, mapniki, torby na narzędzia, torby sportowe, pudełka na biżuterię, kasety na sztućce, futerały na lornetki, futerały na aparaty fotograficzne, futerały na instrumenty muzyczne, futerały na broń, kabury oraz podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią ze skóry wyprawionej, skóry wtórnej lub skóry lakierowanej (z wył. kufrów, aktówek, tornistrów i podobnych pojemników, torebek i artykułów w rodzaju zazwyczaj noszonych w kieszeni lub w torebce)
-
Kod CN: 7202 49 - Żelazochrom, zawierający <= 4% masy węgla
-
Kod CN: 0703 90 00 - Pory i pozostałe warzywa cebulowe, świeże lub schłodzone (z wył. cebuli, szalotki i czosnku)
-
Kod CN: 9207 10 80 - Instrumenty muzyczne, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, klawiszowe (z wył. organów, pianin cyfrowych, syntezatorów i akordeonów)