2002 90 11 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 43 21 - Mątwa mniejsza "Sepiola rondeleti", zamrożona, nawet w skorupie
-
Kod CN: 8210 00 00 - Ręcznie obsługiwane urządzenia mechaniczne, o masie <= 10 kg, stosowane do przygotowania, obróbki lub podawania potraw lub napojów
-
Kod CN: 8504 50 00 - Wzbudniki pozostałe z wyłączeniem wzbydników do lamp wyładowczych lub lamp wyładowczych rurowych
-
Kod CN: 2009 31 91 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 8428 40 00 - Schody ruchome i chodniki ruchome
-
Kod CN: 5107 10 10 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca >= 85% masy wełny, niebielona (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8482 40 00 - Łożyska igiełkowe
-
Kod CN: 6203 42 51 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, robocze, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 2208 40 51 - Rum o zawartości lotnych substancji (innych niż alkohol metylowy i etylowy) >= 225 g na hektolitr czystego alkoholu (z tolerancją 10%), w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 9209 94 00 - Części i akcesoria instrumentów muzycznych, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie, gdzie indziej niesklasyfikowane