1605 30 10 Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
Kod CN 1605 30 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6913 90 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, ceramiczne, (z wył. z porcelany, również chińskiej), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 3104 - Nawozy potasowe, mineralne lub chemiczne (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 7227 90 95 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowo-manganowej i wyrobów objętych podpozycją 7227 90 10 i 7227 90 50)
-
Kod CN: 5208 12 16 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 130 g/m², niebielone, o szerokości <= 165 cm
-
Kod CN: 8536 30 30 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu > 16 A, ale <= 125 A (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 7508 10 00 - Tkaniny, kraty, siatki i ogrodzenia, z drutu niklowego
-
Kod CN: 3707 90 90 - Preparaty chemiczne do stosowania w fotografice, wł. produkty niezmieszane do stosowania w fotografice, pakowane w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej do postaci gotowej do stosowania (z wył. pokostów, klejów, spoiw i preparatów podobnych, emulsji do uczulania powierzchni, wywoływaczy i utrwalaczy, soli, związków metali szlachetnych i wyrobów objętych pozycją od 2843 do 2846)
-
Kod CN: 9403 10 - Meble metalowe, w rodzaju stosowanych w biurze (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 1104 12 - Ziarna owsa, miażdżone lub płatkowane
-
Kod CN: 0505 - Skóry i pozostałe części ptaków z ich piórami lub puchem, pióra i części piór (nawet z przystrzyżonymi końcami) oraz puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane; proszek i odpadki piór lub części piór