1605 51 00 Ostrygi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN 1605 51 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0302 89 40 - Bramy (Brama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2811 29 - Nieorganiczne związki tlenowe niemetali (z wył. pentatlenku difosforu, tlenków boru, ditlenku węgla i ditlenku krzemu)
-
Kod CN: 0304 79 80 - Filety z molwy (Molva spp.), zamrożone
-
Kod CN: 9403 30 99 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm (z wył. szaf)
-
Kod CN: 9405 10 40 - Elektryczne oprawy oświetleniowe, mocowane do sufitu lub do ściany, z materiałów ceramicznych (z wył. z tworzyw sztucznych, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych)
-
Kod CN: 0303 92 00 - Płetwy rekina, zamrożone
-
Kod CN: 6104 52 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 8479 10 00 - Maszyny do wykonywania robót publicznych, budowlanych lub podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3502 90 70 - Albuminy, zdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])