1605 56 00 Małże i sercówki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN 1605 56 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8459 69 - Frezarki do obróbki metalu, niesterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi, wiertarko-frezarek, frezarek wspornikowych i obrabiarek do nacinania)
-
Kod CN: 3002 13 00 - Produkty immunologiczne, niezmieszane, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 3823 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji; przemysłowe alkohole tłuszczowe
-
Kod CN: 8509 40 00 - Młynki i miksery spożywcze i sokowirówki, zawierające silnik elektryczny
-
Kod CN: 2907 22 00 - Hydrochinon (chinol) i jego sole
-
Kod CN: 7003 19 90 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową i ze szkła optycznego)
-
Kod CN: 4704 19 00 - Masa celulozowa z drewna drzew liściastych, siarczynowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 6305 32 11 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej, dziane
-
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 0302 49 19 - Tunek wschodni (Euthynnus affinis), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)