1605 61 00 Ogórki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN 1605 61 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5501 40 00 - Kabel z polipropylenu, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 7220 20 81 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości <= 0,35 mm i zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 1302 13 00 - Ekstrakt z chmielu
-
Kod CN: 3920 99 90 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych, produktów polimeryzacji addycyjnej, polimeryzacji kondensacyjnej lub z przegrupowaniem, pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 1006 10 10 - Ryż niełuskany do siewu
-
Kod CN: 3301 29 - Olejki eteryczne, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych i mięty)
-
Kod CN: 0407 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane
-
Kod CN: 6203 29 18 - Komplety, męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych (z wył. dzianych, roboczych, dresów, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 1515 90 60 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych; olejów i tłuszczów surowych, oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN: 0305 62 00 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)