1701 12 10 Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN 1701 12 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.11.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2616 10 00 - Rudy i koncentraty srebra
-
Kod CN: 7306 11 90 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, spawane spiralnie, z wyrobów walcowanych płaskich ze stali nierdzewnej, o zewnętrznej średnicy <= 406,4 mm
-
Kod CN: 3824 78 90 - Mieszaniny zawierające perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0404 90 83 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2008 99 85 - Kukurydza, przetworzona lub zakonserwowana, niezawierająca alkoholu, ani dodatku cukru (z wył. kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata])
-
Kod CN: 8432 31 00 - Siewniki, sadzarki i przesadzarki, do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej
-
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 3104 30 00 - Siarczan potasu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 7301 20 00 - Kątowniki, kształtowniki i profile, z żeliwa lub stali, spawane
-
Kod CN: 8421 19 20 - Wirówki, w rodzaju stosowanych w laboratoriach