1702 20 10 Cukier klonowy, w postaci stałej, zawierający dodatki środków aromatyzujących lub barwiących
Kod CN 1702 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.13.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany, zawierający dodatek środków aromatyzujących lub barwiących; cukier klonowy i syrop klonowy
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2918 14 00 - Kwas cytrynowy
-
Kod CN: 9205 - Dęte instrumenty muzyczne "np. klarnety, trąbki, kobzy, dudy, organy piszczałkowe klawiszowe, fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe z wolnym metalowym stroikiem, akordeony i podobne instrumenty, organki"
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 7506 20 00 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, ze stopów niklu (z wył. siatek rozciąganych)
-
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0711 90 30 - Kukurydza cukrowa, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 9401 10 00 - Fotele, w rodzaju stosowanych w statkach powietrznych
-
Kod CN: 1209 25 90 - Rajgras angielski (życica trwała) "Lolium perenne L.", do siewu
-
Kod CN: 6203 42 35 - Spodnie i bryczesy, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. z drelichu, z kordu genua, z dzianin, roboczych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i slipów)
-
Kod CN: 8514 10 10 - Piece piekarnicze i do herbatników