0210 12 19 Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN 0210 12 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7210 69 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte aluminium (z wył. powleczonych lub pokrytych stopami aluminiowo-cynkowymi)
-
Kod CN: 7204 50 00 - Wlewki do przetopu z żeliwa lub stali (z wył. wyrobów o składzie chemicznym odpowiednim dla surówki, surówki zwierciadlistej lub żelazostopów)
-
Kod CN: 8466 10 80 - Głowice gwinciarskie maszynowe (samootwierające)
-
Kod CN: 0406 90 79 - Esrom, Italico, Kernhem, Saint-Nectaire, Saint-Paulin i Taleggio, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 2843 10 90 - Koloidy metali szlachetnych (z wył. srebra)
-
Kod CN: 8418 30 - Zamrażarki skrzyniowe, o pojemności <= 800 litrów
-
Kod CN: 7326 90 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. artykułów odlewanych lub z drutu, z żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 9405 10 21 - Elektryczne oprawy oświetleniowe, mocowane do sufitu lub do ściany, z tworzyw sztucznych, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych
-
Kod CN: 8465 95 00 - Wiertarki lub dłutarki, do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i objętych podpozycją 8465 10 i 8465 20)
-
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone