1704 90 55 Pastylki od bólu gardła i dropsy od kaszlu
Kod CN 1704 90 55 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.23.0 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2205 10 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 4414 00 90 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów, drewniane (z wył. z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti")
-
Kod CN: 0210 92 92 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN: 2915 70 40 - Kwas palmitynowy, jego sole i estry
-
Kod CN: 5603 93 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
-
Kod CN: 9205 - Dęte instrumenty muzyczne "np. klarnety, trąbki, kobzy, dudy, organy piszczałkowe klawiszowe, fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe z wolnym metalowym stroikiem, akordeony i podobne instrumenty, organki"
-
Kod CN: 2713 90 10 - Pozostałości olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, do produkcji produktów objętych pozycją 2803
-
Kod CN: 2902 50 00 - Styren
-
Kod CN: 2204 21 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy