1901 90 Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, mleka kwaśnego, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. dla niemowląt, pakowanych do sprzedaży detalicznej, i mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3105 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa lub trzy z pierwiastków nawozowych: azot, fosfor i potas; pozostałe nawozy (z wył. czystych nawozów zwierzęcych lub roślinnych, lub mineralnych lub chemicznych nawozów azotowych, fosforowych lub potasowych); nawozy zwierzęce, roślinne, chemiczne i mineralne, w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg
-
Kod CN: 0813 - Morele, śliwki, jabłka, brzoskwinie, gruszki, papaje, tamaryndy i pozostałe jadalne owoce, suszone, i mieszanki jadalnych owoców suszonych lub jadalnych orzechów (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron, niezmieszanych)
-
Kod CN: 8459 61 10 - Frezarki narzędziowe do obróbki metali, sterowane numerycznie
-
Kod CN: 0602 90 45 - Ukorzenione sadzonki i młode rośliny drzew, krzewów i krzaków, rosnące na wolnym powietrzu (z wył. drzew owocowych, leśnych i orzechowych)
-
Kod CN: 8416 30 00 - Mechaniczne podajniki węgla, włączając ich ruszty mechaniczne, mechaniczne urządzenia do usuwania popiołu oraz podobne urządzenia (z wył palników)
-
Kod CN: 1401 90 00 - Trzciny, sitowie, łoziny, rafia, słoma zbożowa czyszczona, bielona lub barwiona i łyko lipowe oraz pozostałe materiały roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania (z wył. bambusa i rattanu)
-
Kod CN: 3805 10 - Terpentyny balsamiczne, ekstrakcyjne lub siarczanowe
-
Kod CN: 9114 10 00 - Sprężyny, włączając sprężyny włosowe, do zegarów lub zegarków
-
Kod CN: 2009 69 90 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 3302 10 21 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% masy tłuszczu z mleka, < 5% masy sacharozy lub izoglukozy, < 5% masy glukozy lub skrobi, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj.)