1902 20 30 Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia
Kod CN 1902 20 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.85.14.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie wyrobów mącznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8511 20 00 - Iskrowniki; prądnice iskrownikowe; magnetyczne koła zamachowe, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym
-
Kod CN: 2811 29 10 - Tritlenek siarki [bezwodnik siarkowy]; tritlenek arsenu
-
Kod CN: 6805 20 00 - Proszek lub ziarno, z naturalnych lub sztucznych materiałów ściernych, na podłożu jedynie z papieru lub tektury, nawet cięte do kształtu lub zszywane, lub inaczej wyprodukowane
-
Kod CN: 0302 33 10 - Latający lub paskowany bonito, świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 8207 90 30 - Końcówki wkrętaków z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 5515 13 19 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną zgrzebną lub zgrzebną cienką sierścią zwierzęcą, barwione lub z przędz o różnych barwach, lub zadrukowane
-
Kod CN: 8708 95 10 - Poduszki powietrzne z systemem nadmuchiwania i ich części, do montażu przemysłowego: ciągników kierowanych przez pieszego, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów , z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej <= 2 500 cm³ lub z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 2.800 cm³, pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycją 8705, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 89 86 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)
-
Kod CN: 4002 91 00 - Kauczuk syntetyczny i faktysa pochodząca z olejów, w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach, lateks (z wył. kauczuku butadienowo-styrenowego (SBR), karboksylowanego kauczuku butadienowo-styrenowego (XSBR), kauczuku butadienowego (BR), kauczuku chloroprenowego (chlorobutadienowy) (CR), kauczuku akrylonitrylowo-butadienowego (NBR), kauczuku izoprenowego (IR) i niesprzężonego kauczuku etylenowo–propylenowo-dienowego (EPDM))
-
Kod CN: 5205 48 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej < 83,33 decyteksa "o numerze metrycznym > 120, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)