1904 20 Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4115 - Skóra wtórna na bazie skóry wyprawionej lub na bazie włókien ze skóry wyprawionej, w płytach, arkuszach lub pasach, nawet w zwojach; skrawki i pozostałe odpady skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, nienadające się do produkcji artykułów skórzanych; pył, proszek i mączka ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 7318 15 42 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna, bez główek, o wytrzymałości na rozciąganie < 800 MPa (z wył. do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 1104 29 04 - Ziarna jęczmienia łuszczone (łuskane lub obierane), nawet krojone lub śrutowane
-
Kod CN: 0206 41 00 - Podroby jadalne ze świń, zamrożone
-
Kod CN: 2905 44 19 - D-sorbit (sorbitol), w roztworze wodnym (z wył. zawierającego <= 2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu)
-
Kod CN: 1902 30 10 - Makarony suszone (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN: 2836 30 00 - Wodorowęglan sodu (kwaśny węglan sodu)
-
Kod CN: 7401 00 00 - Kamienie miedziowe; miedź cementacyjna (miedź wytrącona)
-
Kod CN: 2008 99 38 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)