2001 90 65 Oliwki, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Kod CN 2001 90 65 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8801 00 90 - Latawce i pozostałe statki powietrzne, bez napędu (z wył. balonów i sterowców; szybowców, lotni oraz latawców zabawek)
-
Kod CN: 8539 32 - Lampy na pary rtęci lub sodu; lampy metalohalogenkowe
-
Kod CN: 3923 50 - Korki, przykrywki, kapsle i pozostałe zamknięcia, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 0511 99 10 - Ścięgna pochodzenia zwierzęcego, ścinki i podobne odpady surowych skór lub skórek
-
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8526 91 80 - Aparatura radionawigacyjna (z wył. odbiorników i aparatury radarowej)
-
Kod CN: 0207 55 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 1511 90 11 - Frakcje stałe oleju palmowego, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie, w opakowaniach o zawartości <= 1 kg
-
Kod CN: 3917 10 90 - Sztuczne jelita (osłonki kiełbas) z materiałów celulozowych
-
Kod CN: 4202 32 10 - Portfele, portmonetki, papierośnice, woreczki na klucze lub tytoń i podobne artykuły w rodzaju zazwyczaj noszonych w kieszeni lub w torebce, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzyw sztucznych