10.39.18.0 Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.39.18 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Kod PKWiU 10.39.18.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 10 - Ostry sos z mango, przetworzony lub zakonserwowany octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 20 - Owoce z rodzaju Capsicum, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. słodkiej papryki i pieprzu angielskiego)
-
Kod CN: 2001 90 30 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 40 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5 % masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 50 - Grzyby, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 65 - Oliwki, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 70 - Papryka słodka, przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 92 - Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.19.22 - Szkło do zegarów, zegarków lub okularów, nieobrobione optycznie; wydrążone kule szklane i ich segmenty, do produkcji takich szkieł
-
Kod PKWiU: 06.10.1 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe
-
Kod PKWiU: 58.19.1 - POZOSTAŁE WYROBY DRUKOWANE
-
Kod PKWiU: 73.20.19.0 - Pozostałe usługi badania rynku
-
Kod PKWiU: 13.92.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych wyrobów tekstylnych
-
Kod PKWiU: 24.34.11 - Drut ciągniony na zimno, ze stali niestopowej
-
Kod PKWiU: 86.10.15 - Pozostałe usługi szpitalne świadczone przez lekarzy
-
Kod PKWiU: 10.83.11.0 - Kawa palona i kawa bezkofeinowa
-
Kod PKWiU: 13.92.1 - GOTOWE WYROBY TEKSTYLNE DO UŻYTKU DOMOWEGO
-
Kod PKWiU: 50.40.2 - WYNAJEM STATKÓW ŻEGLUGI ŚRÓDLĄDOWEJ DO TRANSPORTU TOWARÓW, Z ZAŁOGĄ; USŁUGI HOLOWANIA I PCHANIA W TRANSPORCIE WODNYM ŚRÓDLĄDOWYM