2009 31 91 Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN 2009 31 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8544 49 20 - Przewody elektryczne, w rodzaju stosowanych w telekomunikacji, do napięć <= 80 V, izolowane, niewyposażone w złącza, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3204 15 00 - Barwniki kadziowe oraz preparaty na ich bazie, włącznie z wykorzystywanymi w charakterze pigmentów; preparaty na bazie organicznych syntetycznych barwników kadziowych, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 7224 90 38 - Półprodukty ze stali stopowej innej niż nierdzewna, cięte w kształty inne niż prostokątne lub kwadratowe, walcowane na gorąco lub otrzymane przez odlewanie ciągłe (z wył. ze stali narzędziowej i wyrobów zawierających >= 0,9%, ale =< 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale =< 2% masy chromu i, jeżeli występuje <= 0,5% molibdenu)
-
Kod CN: 0304 59 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb słodkowodnych (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1701 12 10 - Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 5106 20 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 6302 32 - Bielizna pościelowa, z włókien chemicznych (z wył. zadrukowanej i dzianej)
-
Kod CN: 8456 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą lasera (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
-
Kod CN: 0303 41 90 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", zamrożone (z wył. do przemysłowego przetwarzania lub zakonserwowania)
-
Kod CN: 7321 11 90 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. urządzeń do gotowania z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami i dużych urządzeń do gotowania)