2003 90 90 Grzyby, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
Kod CN 2003 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7225 40 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości < 4,75 mm (z wył. ze stali narzędziowej, szybkotnącej lub stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 8532 29 00 - Kondensatory elektryczne, stałe (z wył. tantalowych, elektrolityczno aluminiowych, ceramicznych, z dielektrykiem na bazie papieru lub z tworzywa sztucznego i elektroenergetycznych)
-
Kod CN: 0602 20 80 - Drzewa, krzewy i krzaki gatunków rodzących jadalne owoce lub orzechy, , nawet szczepione (z wył. z gołymi korzeniami, cytrusowych i sadzonek winorośli)
-
Kod CN: 8516 29 10 - Grzejniki elektryczne wypełnione cieczą, do ogrzewania pomieszczeń i gleby
-
Kod CN: 2905 13 00 - Butan-1-ol (alkohol n-butylowy)
-
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)
-
Kod CN: 5106 10 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 3824 82 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające polichlorowane bifenyle (PCB), polichlorowane terfenyle (PCT) lub polibromowane bifenyle (PBB)
-
Kod CN: 2008 99 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, śliwek, kukurydzy, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin)
-
Kod CN: 7007 - Szkło bezpieczne, złożone ze szkła hartowanego lub warstwowego (z wył. wielościennych elementów izolacyjnych ze szkła, szkła do okularów, zegarów i zegarków)