2004 10 Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0909 22 00 - Nasiona kolendry, rozgniatane lub mielone
-
Kod CN: 0303 45 12 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), zamrożony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 1503 00 19 - Stearyna smalcowa i oleostearyna (z wył. do zastosowań przemysłowych, emulgowanych lub zmieszanych, lub przygotowanych inaczej)
-
Kod CN: 9010 50 00 - Aparatura i wyposażenie do laboratoriów fotograficznych (włączając kinematograficzne), gdzie indziej niesklasyfikowane; negatywoskopy
-
Kod CN: 7901 - Cynk nieobrobiony plastycznie
-
Kod CN: 6815 99 00 - Artykuły z kamienia lub pozostałych substancji mineralnych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. zawierających magnezyt, dolomit lub chromit i artykułów z grafitu lub pozostałego węgla)
-
Kod CN: 2009 61 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2931 90 00 - Związki organiczno-nieorganiczne, odrębnie zdefiniowane (z wył. organicznych związków siarki, tetrametyloołowiu, tetraetyloołowiu i związków tributylocyny, i pochodnych fosforoorganicznych)
-
Kod CN: DZIAŁ 2 - MIĘSO I PODROBY JADALNE