2009 61 Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0511 99 31 - Gąbki naturalne surowe pochodzenia zwierzęcego
-
Kod CN: 1604 31 00 - Kawior
-
Kod CN: 6006 21 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z bawełny, niebielone lub bielone (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: DZIAŁ 16 - PRZETWORY Z MIĘSA, RYB LUB SKORUPIAKÓW, MIĘCZAKÓW LUB POZOSTAŁYCH BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
-
Kod CN: 4418 20 50 - Drzwi i ich futryny oraz progi, z drewna drzew iglastych
-
Kod CN: 4012 90 90 - Ochraniacze dętek, gumowe
-
Kod CN: 7003 30 00 - Kształtki ze szkła, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 7318 14 99 - Wkręty samogwintujące, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna (z wył. wkrętów z gwintem o dużym skoku i wkrętów do drewna)
-
Kod CN: 2009 31 11 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 4407 22 91 - Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)