2004 90 30 Kapusta kwaszona, kapary i oliwki, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone
Kod CN 2004 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0707 00 05 - Ogórki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6212 10 90 - Biustonosze z dowolnego materiału włókienniczego, włącznie z dzianinami, nawet elastyczne (z wył. w zestawach do sprzedaży detalicznej, zawierających biustonosz i jedną parę majtek)
-
Kod CN: 8417 80 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, włączając piece do spopielania, nieelektryczne (z wył. pieców do prażenia, topienia lub innej obróbki cieplnej rud, pirytów lub metali, pieców piekarniczych, pieców do suszenia i do krakingu)
-
Kod CN: 4001 29 00 - Kauczuk naturalny w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. arkuszów wędzonych, kauczuku naturalnego technicznie określonego (TSNR) i naturalnego lateksu kauczukowego, nawet wstępnie wulkanizowanego)
-
Kod CN: 7318 15 42 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna, bez główek, o wytrzymałości na rozciąganie < 800 MPa (z wył. do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 0712 39 00 - Grzyby i trufle, suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus", uszaków "Auricularia spp.", trzęsaków "Tremella spp.")
-
Kod CN: 3823 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji; przemysłowe alkohole tłuszczowe
-
Kod CN: 7506 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z niklu (z wył. siatek rozciąganych)
-
Kod CN: 2008 91 00 - Rdzenie palmowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem)
-
Kod CN: 1605 63 00 - Meduzy, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)