8417 80 Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, włączając piece do spopielania, nieelektryczne (z wył. pieców do prażenia, topienia lub innej obróbki cieplnej rud, pirytów lub metali, pieców piekarniczych, pieców do suszenia i do krakingu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7202 29 90 - Żelazokrzem, zawierający <= 55% masy krzemu (z wył. zawierającego >= 4 % masy, ale <= 10% masy magnezu)
-
Kod CN: 6110 20 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z bawełny, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
-
Kod CN: 9508 - Karuzele, huśtawki, strzelnice i pozostałe urządzenia rozrywkowe na wolnym powietrzu; wędrowne cyrki i wędrowne menażerie; wędrowne teatry (z wył. straganów wędrownych do sprzedaży towarów lub dystrybucji towarów jako nagród, automatów do gier uruchamianych monetami lub żetonami, ciągników i innych pojazdów transportowych, włącznie z zwykłymi przyczepami)
-
Kod CN: 2920 90 10 - Estry kwasu siarkowego i węglowego, ich sole, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 5603 14 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych)
-
Kod CN: 8414 - Pompy powietrzne lub próżniowe (z wył. wyciągów gazowych i wyciągów i przenośników pneumatycznych), sprężarki i wentylatory powietrza lub innych gazów; okapy wentylacyjne lub recyrkulacyjne z wbudowanym wentylatorem, nawet z filtrami; ich części
-
Kod CN: 2009 69 79 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości > 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. zagęszczonego lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2008 99 37 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 2601 11 00 - Rudy i koncentraty żelaza, nieaglomerowane (z wył. wyprażonych pirytów żelazowych)
-
Kod CN: 8425 41 00 - Układy podnośnikowe wbudowane na stałe, w rodzaju stosowanych w stacjach obsługi pojazdów