2006 00 91 Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
Kod CN 2006 00 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.24.0 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4418 91 00 - Wyroby stolarskie i ciesielskie budowlane, z bambusa (z wył. okien, okien balkonowych i ich ram, drzwi i ich futryn oraz progów, połączonych płyt podłogowych, szalunków do konstrukcyjnych robót betoniarskich, dachówek i gontów, słupów i belek, i budynków prefabrykowanych)
-
Kod CN: 7216 50 91 - Płaskowniki stalowe łebkowe, tylko walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane
-
Kod CN: 0207 54 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4202 12 99 - Kufry, walizy, saszetki, i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z tworzyw sztucznych lub z materiałów włókienniczych (z wył. z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzyw sztucznych lub uformowanego tworzywa sztucznego i teczek)
-
Kod CN: 2907 19 10 - Ksylenole i ich sole
-
Kod CN: 1702 90 - Cukier w postaci stałej, włącznie z cukrem inwertowanym i chemicznie czystą maltozą oraz mieszankami cukru i syropów cukrowych, zawierającymi w stanie suchym 50 % masy fruktozy, niearomatyzowane ani niebarwione, sztuczny miód, nawet wymieszany z miodem naturalnym i karmelem (z wył. cukru trzcinowego lub buraczanego, chemicznie czystej sacharozy, laktozy, cukru klonowego, glukozy, fruktozy, i ich syropów)
-
Kod CN: 1701 91 00 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowane, zawierające dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, w postaci stałej
-
Kod CN: DZIAŁ 45 - KOREK I ARTYKUŁY Z KORKA
-
Kod CN: 9030 82 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli płytek lub urządzeń półprzewodnikowych
-
Kod CN: 2302 40 08 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki ryżu, nawet granulowane, o zawartości skrobi > 35% masy