10.82.24.0 Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.82.24 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
Kod PKWiU 10.82.24.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2006 00 10 - Imbir zakonserwowany cukrem, odsączony, lukrowany lub kandyzowany
-
Kod CN: 2006 00 31 - Wiśnie i czereśnie, o zawartości cukru > 13% masy, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 2006 00 38 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru > 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, owoców nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
-
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
-
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 45.40.5 - Usługi konserwacji i naprawy motocykli, włączając motorowery
-
Kod PKWiU: 31.00.1 - MEBLE DO SIEDZENIA I ICH CZĘŚCI
-
Kod PKWiU: 27.90 - POZOSTAŁY SPRZĘT ELEKTRYCZNY
-
Kod PKWiU: 38.12.25 - Oleje odpadowe
-
Kod PKWiU: 95.21.10 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI ELEKTRONICZNEGO SPRZĘTU POWSZECHNEGO UŻYTKU
-
Kod PKWiU: 97.00.13.0 - Usługi gospodarstw domowych zatrudniających pracowników świadczących usługi w zakresie pomocy dorosłym osobom niepełnosprawnym, bez opieki medycznej
-
Kod PKWiU: 01.25.32.0 - Kasztany jadalne
-
Kod PKWiU: 79.11.21 - Usługi rezerwacji zakwaterowania
-
Kod PKWiU: 70.10.10.0 - Usługi firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych
-
Kod PKWiU: 13.20.44 - Gaza, z wyłączeniem taśm tkanych