2007 10 10 Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe lub orzechowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy, o zawartości cukru > 13% masy
Kod CN 2007 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5703 20 98 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe (z wył. zadrukowanych i płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
-
Kod CN: 6815 20 00 - Artykuły z torfu (z wył. wyrobów tekstylnych z włókien torfowych)
-
Kod CN: 5515 91 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi , niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
-
Kod CN: 7313 00 00 - Drut kolczasty z żeliwa lub stali; obręcze skręcone lub pojedynczy drut płaski, z kolcami lub bez, i luźno skręcany drut podwójny, w rodzaju stosowanych na ogrodzenia, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 8207 70 37 - Narzędzia do frezowania metalu, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż ze spieku ceramiczno-metalowego (z wył. trzpieniowych)
-
Kod CN: 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
-
Kod CN: 4403 21 10 - Kłody tartaczne sosnowe z gatunku "Pinus spp.", którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione
-
Kod CN: 3903 90 10 - Kopolimer wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, w formach podstawowych
-
Kod CN: 3604 - Ognie sztuczne, petardy sygnalizacyjne, rakiety do sygnalizacji podczas mgły lub deszczu oraz pozostałe artykuły pirotechniczne (z wył. łusek do nabojów)
-
Kod CN: 0208 40 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone