2007 10 99 Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN 2007 10 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8307 90 00 - Przewody rurowe giętkie z metalu nieszlachetnego innego niż żeliwo lub stal, z łącznikami lub bez
-
Kod CN: 3304 91 00 - Pudry, włącznie z pudrami dla dzieci, nawet prasowane (inne niż leki)
-
Kod CN: 6107 29 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych i koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 8903 92 - Motorówki, inne niż z silnikiem przyczepnym, wypoczynkowe lub sportowe
-
Kod CN: 8477 20 00 - Wytłaczarki do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 6104 51 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 1211 90 30 - Tonkowiec wonny, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet krojony, kruszony lub proszkowany
-
Kod CN: 1902 20 99 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami (z wył. gotowanych lub zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN: 2307 00 90 - Kamień winny
-
Kod CN: 7208 37 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale < 10 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych