2008 50 19 Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN 2008 50 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7206 - Żeliwo i stal niestopowa w postaci wlewków lub w pozostałych formach pierwotnych (z wył. wlewków do przetopu, wyrobów otrzymanych w procesie odlewania ciągłego i żelaza objętego pozycją 7203)
-
Kod CN: 0302 54 - Morszczuki i widłaki (Merluccius spp., Urophycis spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8411 99 00 - Części turbin gazowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2917 32 00 - Ortoftalany dioktylu
-
Kod CN: 3923 29 10 - Worki, torby (włącznie ze stożkami), z poli(chlorku winylu)
-
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5303 - Juta i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub przerobione, ale nieprzędzione; pakuły i odpady z nich, włącznie z odpadami przędzy i szarpanką rozwłóknioną (z wył. lnu, konopi siewnych i ramii)
-
Kod CN: 2904 91 00 - Trichloronitrometan (chloropikryna)
-
Kod CN: 1501 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 2906 12 00 - Cykloheksanol, metylocykloheksanole i dimetylocykloheksanole