2008 50 51 Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN 2008 50 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0809 30 90 - Brzoskwinie, świeże (z wył. nektaryn)
-
Kod CN: 2620 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale, arsen lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 2204 22 82 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8487 90 57 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, z żeliwa lub staliwa, kute swobodnie lub w matrycy zamkniętej, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3924 90 00 - Artykuły gospodarstwa domowego i artykuły higieniczne lub toaletowe, z tworzyw sztucznych (z wył. naczyń stołowych i kuchennych, wanien, pryszniców, zlewów, umywalek, bidetów, misek klozetowych, sedesów i pokryw, spłuczek ustępowych i podobnych artykułów sanitarnych)
-
Kod CN: 7616 99 - Artykuły z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 8431 49 20 - Części maszyn objętych pozycją 8426, 8429 i 8430, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7306 - Rury, przewody rurowe i profile drążone "np. z otwartym szwem lub spawane, zgrzewane, nitowane lub zamykane w podobny sposób", żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. wyrobów bez szwu, o zewnętrznym i wewnętrznym przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm)
-
Kod CN: 8523 51 10 - Półprzewodnikowe urządzenia pamięci trwałej do rejestracji danych ze źródła zewnętrznego [karta pamięci fleszowej lub elektroniczne karty błyskowe pamięci], niezapisane
-
Kod CN: 0306 95 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie