2008 60 Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3904 69 20 - Elastomer fluorowy FKM, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8542 31 90 - Elektroniczne układy scalone jako procesory i sterowniki, nawet połączone z pamięciami, przetwornikami, układami logicznymi, wzmacniaczami, zegarami i układami czasowymi lub innymi układami (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)
-
Kod CN: 0203 11 - Tusze lub półtusze, ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6704 20 00 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów ludzkich i artykuły z włosów ludzkich, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 4802 62 00 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku <= 435 mm i o drugim boku <= 297 mm, po rozłożeniu, w którym >10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2934 99 60 - Chloroprotyksen (INN); tenalidyna (INN) i jej winiany i maleiniany; furazolidon (INN); Kwas 7-aminocefalosporanowy; sole i estry kwasu (6R,7R)-3-acetoksymetylo-7-[(R)-2-formyloksy-2-fenyloacetamido]-8-okso-5-tia-1-azabicyklo[4.2.0]okto-2-en-2-karboksylowego; bromek 1-[2-1,3-dioksan-2-ylo)etylo]-2-metylopirydyniowy
-
Kod CN: 8535 29 00 - Wyłączniki automatyczne, do napięć >= 72,5 kV
-
Kod CN: 1902 20 30 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia
-
Kod CN: 2921 59 50 - m-Fenylenobis(metyloamina); 2,2′-dichloro-4,4′-metylenodianilina; 4,4′-bi-o-toluidyna; 1,8-naftylenodiamina
-
Kod CN: 8481 80 39 - Zawory do grzejników centralnego ogrzewania (z wył. zaworów termostatycznych)