2008 93 19 Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Kod CN 2008 93 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8714 99 90 - Części i akcesoria do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8542 32 90 - Pamięci w postaciach złożonych, takich jak piętrowe "D-RAMy" i moduły (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych i D-RAMy, S-Ramy, cache-RAMy, EPROMy and flash E²PROMy)
-
Kod CN: 0207 11 30 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6302 40 00 - Bielizna stołowa dziana
-
Kod CN: 0207 - Mięso i podroby jadalne, z ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 7217 20 90 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający >= 0,6% masy węgla, powleczony lub pokryty cynkiem (z wył. sztab i prętów)
-
Kod CN: 3505 20 50 - Kleje zawierające >= 55%, ale < 80% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 9606 21 00 - Guziki z tworzyw sztucznych, niepokryte materiałem włókienniczym (z wył. zatrzasek, zatrzasek guzikowych i spinek do mankietów)
-
Kod CN: 1209 25 - Nasiona rajgrasu [Lolium multiflorum Lam., Lolium perenne L.], do siewu
-
Kod CN: 2924 19 00 - Amidy alifatyczne (włącznie z karbaminianami alifatycznymi) oraz ich pochodne, ich sole (z wył. meprobamatu (INN), fluoroacetamidu (ISO), monokrotofosu (ISO) i fosfamidonu (ISO))