2008 97 98 Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu i bez dodatku cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto < 4,5 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 do działu 20, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
Kod CN 2008 97 98 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0810 30 30 - Porzeczki czerwone, świeże
-
Kod CN: 2912 11 00 - Metanal (formaldehyd)
-
Kod CN: 2931 20 00 - Związki tributylocyny
-
Kod CN: 7612 90 80 - Beczki, bębny, puszki, skrzynki i podobne pojemniki, z aluminium, na dowolny materiał (inny niż sprężony lub skroplony gaz), gdzie indziej nieklasyfikowane (inne niż pojemniki rurowe składane, pojemniki, w rodzaju stosowanych do aerozoli, pojemniki wytwarzane z folii o grubości <= 0,2 mm)
-
Kod CN: 7213 10 00 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, posiadające wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania
-
Kod CN: 6115 - Rajstopy, trykoty, pończochy, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z wyrobami pończoszniczymi o stopniowanym ucisku [np. pończochy przeciwżylakowe] i obuwiem bez nakładanych podeszew, dziane (z wył. Dla niemowląt)
-
Kod CN: 3301 13 90 - Olejki eteryczne z cytryn, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami
-
Kod CN: 2914 31 00 - Fenyloaceton (fenylopropan-2-on)
-
Kod CN: 7209 28 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości < 0,5 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 1605 62 00 - Jeżowce, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)