2009 19 91 Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
Kod CN 2009 19 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7213 99 90 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające >= 0,25% masy węgla (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm, ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 2811 29 05 - Ditlenek siarki
-
Kod CN: 8802 - Statki powietrzne "np. śmigłowce, samoloty"; statki kosmiczne, włączając sztuczne satelity oraz stacje orbitalne i pojazdy nośne statków kosmicznych, napędzane
-
Kod CN: 0802 11 - Migdały, świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 9508 - Karuzele, huśtawki, strzelnice i pozostałe urządzenia rozrywkowe na wolnym powietrzu; wędrowne cyrki i wędrowne menażerie; wędrowne teatry (z wył. straganów wędrownych do sprzedaży towarów lub dystrybucji towarów jako nagród, automatów do gier uruchamianych monetami lub żetonami, ciągników i innych pojazdów transportowych, włącznie z zwykłymi przyczepami)
-
Kod CN: 7010 20 00 - Korki, wieczka i pozostałe zamknięcia, ze szkła
-
Kod CN: 6210 30 00 - Odzież typu określonego w podpozycjach od 6202 11 do 6202 19, gumowana lub impregnowana, powleczona, pokryta lub laminowana tworzywami sztucznymi lub innymi substancjami
-
Kod CN: 6210 10 - Odzież wykonana z filcu lub włókniny, nawet impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych (z wył. odzieży i dodatków odzieżowych dla niemowląt)
-
Kod CN: 2009 89 73 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0304 48 00 - Filety z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone