10.32.12.0 Sok pomarańczowy
Kod PKWiU 10.32.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2009 11 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 11 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 11 91 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, i o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 11 99 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, zamrożony, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
-
Kod CN: 2009 12 00 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i soku zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 11 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 91 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
-
Kod CN: 2009 19 98 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 38.11.61.0 - Usługi związane z infrastrukturą przeznaczoną do przemieszczania odpadów innych niż niebezpieczne nadających się do recyklingu
-
Kod PKWiU: 27.90.70 - URZĄDZENIA SYGNALIZACYJNE ELEKTRYCZNE, ZAPEWNIAJĄCE BEZPIECZEŃSTWO LUB REGULUJĄCE RUCH KOLEJOWY, TRAMWAJOWY, DROGOWY, NA WODACH ŚRÓDLĄDOWYCH, PARKINGACH, W PORTACH LUB NA LOTNISKACH
-
Kod PKWiU: 82.99.19 - Pozostałe różne usługi wspomagające działalność komercyjną, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 13.92.16.0 - Wyroby wyposażenia wnętrz, gdzie indziej niesklasyfikowane; zestawy składające się z tkaniny i przędzy do wykonywania dywaników, gobelinów i podobnych wyrobów
-
Kod PKWiU: 27.90.43.0 - Ochronniki przepięciowe do napięć > 1.000 V
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
-
Kod PKWiU: 95.21.10.0 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI ELEKTRONICZNEGO SPRZĘTU POWSZECHNEGO UŻYTKU
-
Kod PKWiU: 56.21.11.0 - Usługi przygotowywania i dostarczania żywności (katering) dla gospodarstw domowych
-
Kod PKWiU: 84.21.12 - Usługi związane z zagraniczną pomocą gospodarczą
-
Kod PKWiU: 27 - URZĄDZENIA ELEKTRYCZNE