2009 29 11 Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 29 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5407 42 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione
-
Kod CN: 5208 21 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², bielone
-
Kod CN: 0306 12 10 - Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 2102 10 90 - Drożdże aktywne (z wył. kultury drożdży i drożdży piekarniczych)
-
Kod CN: 2908 91 00 - Dinoseb (ISO) i jego sole
-
Kod CN: 5208 19 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 200 g/m², niebielone (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 8714 10 - Części i akcesoria do motocykli, włącznie z motorowerami, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7226 99 30 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
-
Kod CN: 4101 50 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże
-
Kod CN: 3003 31 00 - Leki zawierające insulinę, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej