2009 49 93 Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 but <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 49 93 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5004 00 - Przędza jedwabna (z wył. nitki wyczeskowej z odpadów jedwabiu i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5407 20 19 - Tkaniny wykonane z pasków lub podobnego materiału, z polietylenu lub polipropylenu, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, o szerokości >= 3 m
-
Kod CN: 8457 30 90 - Obrabiarki wielostanowiskowe przestawialne do metalu, niesterowane numerycznie
-
Kod CN: 8414 80 - Pompy powietrzne, sprężarki i wentylatory powietrza lub innych gazów, okapy wentylacyjne lub recyrkulacyjne z wbudowanym wentylatorem, nawet z filtrami, w których największy poziomy bok > 120 cm (z wył. pompy próżniowych, pomp powietrznych ręcznych lub nożnych, sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 2009 21 00 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN: 3917 29 00 - Rury, przewody i węże, sztywne, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu, propylenu i chlorku winylu)
-
Kod CN: 2009 81 99 - Sok żurawinowy (Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, o liczbie <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 2905 29 10 - Alkohol allilowy
-
Kod CN: 0304 44 30 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone