2009 71 Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1702 90 79 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy (z wył. cukrów i melas w postaci proszku, nawet aglomerowanego)
-
Kod CN: 6405 10 00 - Obuwie o cholewkach ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach ze skóry wyprawionej, obuwia ortopedycznego, i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 2523 29 00 - Cement portlandzki (z wył. cementu białego, nawet sztucznie barwionego)
-
Kod CN: 2932 91 00 - Izosafrol
-
Kod CN: 0810 30 10 - Porzeczki czarne, świeże
-
Kod CN: 1206 00 91 - Nasiona słonecznika, nawet łamane, wyłuskane, lub w łusce w paski szaro-białe (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 9018 50 90 - Przyrządy i urządzenia okulistyczne, optyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2804 29 90 - Neon, krypton i ksenon
-
Kod CN: 2204 22 97 - Wina białe nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 2917 36 00 - Kwas tereftalowy i jego sole