2009 71 20 Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 71 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 41 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", zamrożone
-
Kod CN: 3207 30 00 - Ciekłe materiały do wytwarzania połysku i podobne preparaty w rodzaju stosowanych w przemyśle ceramicznym, emalierskim i szklarskim
-
Kod CN: 2933 11 - Fenazon (antypiryna) i jego pochodne
-
Kod CN: 3824 60 99 - Sorbit, zawierający > 2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. sorbitu w roztworze wodnym i D-sorbitu (sorbitolu))
-
Kod CN: 2209 00 19 - Ocet winny, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 8412 29 20 - Układy hydrauliczne, napędzane z wykorzystaniem silników hydraulicznych (z wył. silników i siłowników hydraulicznych, liniowych "cylindrów")
-
Kod CN: 4804 21 90 - Papier workowy siarczanowy, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm (z wył. papieru, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, i wyrobów objętych pozycją 4802, 4203 lub 4808)
-
Kod CN: 2617 - Rudy i koncentraty (z wył. żelaza, manganu, miedzi, niklu, kobaltu, glinu, ołowiu, cynku, cyny, chromu, wolframu, uranu, toru, molibdenu, tytanu, niobu, tantalu, wanadu, cyrkonu i rud i koncentratów metali szlachetnych)
-
Kod CN: 2204 22 28 - Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2530 - Wermikulit, perlit i inne substancje mineralne, gdzie indziej niesklasyfikowane