2204 22 28 Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN 2204 22 28 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9506 59 00 - Rakiety badmintonowe lub podobne, nawet z naciągiem (inne niż rakiety do tenisa ziemnego i rakietki do tenisa stołowego)
-
Kod CN: 8539 21 30 - Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym, w rodzaju stosowanych w motocyklach lub pozostałych pojazdach mechanicznych (z wył. zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów)
-
Kod CN: 2917 32 00 - Ortoftalany dioktylu
-
Kod CN: 8544 60 90 - Przewody elektryczne, do napięć > 1 000 V, izolowane, z przewodami innymi niż miedziane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0302 83 00 - Antary (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4804 39 80 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. papieru, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 8714 99 50 - Przerzutki do rowerów
-
Kod CN: 6204 33 90 - Żakiety, z włókien syntetycznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 5608 19 19 - Siatki gotowe wiązane z nylonu lub pozostałych poliamidów (z wył. ze szpagatu, powrozu lub liny, sieci rybackich, siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)
-
Kod CN: 2009 21 00 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)