2009 89 61 Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 61 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6207 99 90 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, slipów, koszul nocnych i piżam)
-
Kod CN: 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8462 39 91 - Nożyce mechaniczne (włączając prasy) hydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (inne niż maszyny do obróbki wyrobów płaskich oraz kombinowane dziurkarki i wykrawarki)
-
Kod CN: 7216 61 - Kątowniki, kształtowniki i profile, z żeliwa lub stali niestopowej, otrzymane z wyrobów walcowanych płaskich, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. arkuszów profilowanych "żeberkowanych")
-
Kod CN: 0306 31 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0813 50 39 - Mieszaniny wyłącznie jadalnych i suszonych orzechów objętych pozycją 0802 (z wył. orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i orzechów makadamia)
-
Kod CN: 8452 10 19 - Maszyny do szycia (tylko stebnówki) typu domowego, z głowicami o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem, o wartości jednostkowej "z wyłączeniem ram, stołów lub części meblowych" <= 65 €; głowice maszyn do szycia o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem
-
Kod CN: 2843 29 00 - Związki srebra, nieorganiczne lub organiczne, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. rtęci i azotanu srebra)
-
Kod CN: 2309 10 33 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 10%, ale < 50% masy produktów mlecznych
-
Kod CN: 1514 19 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. surowego)