2009 89 99 Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, z gruszek, wiśni lub czereśni, z żurawin)
Kod CN 2009 89 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0304 96 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 1210 20 - Szyszki chmielowe, mielone, sproszkowane lub w formie granulek; lupulina
-
Kod CN: 0507 90 00 - Skorupy żółwiowe, fiszbiny i frędzle, rogi, rogi jelenie, kopyta, paznokcie, szpony, pazury i dzioby, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ich proszek i odpadki (z wył. przyciętych do nadania kształtu i kości słoniowej)
-
Kod CN: 8432 39 - Siewniki, sadzarki i przesadzarki (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej)
-
Kod CN: 2204 10 98 - Wino musujące ze świeżych winogron (z wył. win ze szczepu)
-
Kod CN: 8533 39 00 - Rezystory drutowe zmienne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 8536 20 90 - Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu > 63 A
-
Kod CN: 2009 21 00 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2103 30 90 - Gotowa musztarda
-
Kod CN: 0207 41 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane