2208 30 71 Szkocka whisky, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inna niż whisky „single malt”, „blended malt”, „single grain” i whisky „blended grain”)
Kod CN 2208 30 71 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1604 14 28 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 2209 00 91 - Ocet i namiastki octu otrzymane z kwasu octowego, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. octu winnego)
-
Kod CN: 0409 00 00 - Miód naturalny
-
Kod CN: 1008 21 00 - Nasiona prosa (z wył. ziarna sorgo)
-
Kod CN: 2202 99 99 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
-
Kod CN: 0308 90 10 - Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki (z wył. ogórków morskich, jeżowców, meduz), żywe, świeże, schłodzone; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
-
Kod CN: 6405 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach innych niż z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, o cholewkach innych niż ze skóry wyprawionej lub z materiałów włókienniczych; obuwie o podeszwach zewnętrznych z drewna, korka, szpagatu lub liny, tektury, skóry futerkowej, tkanin, filcu, włókniny, linoleum, rafii, słomy, lufy itp. i cholewkach z dowolnego materiału, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9208 90 00 - Szafy grające, katarynki, mechaniczne ptaki śpiewające, piły grające oraz pozostałe instrumenty muzyczne, nieobjęte żadną inną pozycją działu 92; wabiki dowolnego rodzaju; gwizdki, rogi oraz pozostałe dęte instrumenty sygnalizacyjne
-
Kod CN: 0405 20 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 39% ale < 80% masy