2009 90 49 Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 90 49 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2904 32 00 - Perfluorooktanosulfonian amonu
-
Kod CN: 9021 - Urządzenia ortopedyczne, włącznie z kulami, pasami chirurgicznymi i przepuklinowymi; szyny i pozostałe urządzenia stosowane przy złamaniach; protezy; aparaty słuchowe oraz pozostałe urządzenia zakładane, noszone lub wszczepiane, mające na celu skorygowanie wady lub kalectwa
-
Kod CN: 8716 39 - Przyczepy lub naczepy, do przewozu towarów, nieprzeznaczone do jazdy po szynach (z wył. do celów rolniczych, samozaładowczych lub samowyładowczych i przyczep-cystern i naczep-cystern)
-
Kod CN: 1701 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej
-
Kod CN: 1604 14 46 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym, z latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN: 6117 - Gotowe dodatki odzieżowe, z dzianin; części odzieży lub dodatków odzieżowych, gdzie indziej niesklasyfikowane, dziane
-
Kod CN: 9022 90 20 - Części i akcesoria aparatury wykorzystującej promieniowanie rentgenowskie
-
Kod CN: 7010 90 71 - Butle, kolby, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania produktów farmaceutycznych, o pojemności nominalnej > 0,055 l, ale < 2,5 l (z wył. ampułek, pojemników z rur, szklanych wkładów do pojemników, z izolacją próżniową)
-
Kod CN: 8542 32 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako pamięci, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85
-
Kod CN: 1521 90 99 - Wosk pszczeli i pozostałe woski owadzie, nawet rafinowane lub barwione (z wył. surowych)