1701 Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7311 00 - Pojemniki na sprężony lub skroplony gaz, z żeliwa lub ze stali (z wył. pojemników specjalnie skonstruowanych lub wyposażonych do transportu jednym lub wieloma środkami transportu)
-
Kod CN: 5509 41 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych (z wył. Nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, akrylowej lub modakrylowej, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 0304 93 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN: 0302 59 - Ryby z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka i widłaka, mintaja, błękitka), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0604 20 19 - Mchy i porosty, odpowiednie na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże (z wył. mchu reniferowego)
-
Kod CN: 6203 42 59 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 1902 30 - Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN: 2834 29 40 - Azotany miedzi
-
Kod CN: 6104 69 00 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, fig i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 7202 21 00 - Żelazokrzem, zawierający > 55% masy krzemu