2101 12 Przetwory na bazie ekstraktów, esencji i koncentratów kawy lub na bazie kawy
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 1512 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego lub z nasion bawełny i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 7607 20 10 - Folia aluminiowa na podłożu, o grubości (z wył. dowolnego podłoża) < 0,021 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212, ozdób choinkowych z folii)
-
Kod CN: SEKCJA XVI - MASZYNY I URZĄDZENIA MECHANICZNE; SPRZĘT ELEKTRYCZNY; ICH CZĘŚCI; URZĄDZENIA DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA DŹWIĘKU, URZĄDZENIA TELEWIZYJNE DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I WYPOSAŻENIE DODATKOWE DO TYCH ARTYKUŁÓW
-
Kod CN: 8515 80 90 - Elektryczne maszyny i aparatura do spawania materiałów termoplastycznych (z wył. łączarek drutem, w rodzaju stosowanych do produkcji urządzeń półprzewodnikowych)
-
Kod CN: 0207 25 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN: 7307 99 80 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej, wyrobów gwintowanych, doczołowo spawanych łączników, i kołnierzy)
-
Kod CN: 4418 60 00 - Słupy i belki, z drewna
-
Kod CN: 2302 30 90 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki pszenicy, nawet granulowane (z wył. tych, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, jest <=10% masy lub, alternatywnie, ta część, która przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu)
-
Kod CN: 0306 15 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet wędzony, nawet w skorupach, włącznie z homarzcem w skorupach, gotowanym na parze lub w wodzie