2103 90 30 Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra
Kod CN 2103 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.84.12.0 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4016 - Artykuły z gumy, innej niż ebonit, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6203 42 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z bawełny, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 7216 31 10 - Ceowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm, ale <= 220 mm
-
Kod CN: 7315 89 00 - Łańcuch z żeliwa lub stali (z wył. łańcucha przegubowego, przeciwpoślizgowego, łańcucha ogniwowego rozpórkowego, łańcucha o ogniwach spawanych i ich części, łańcuszków do zegarów, łańcuszków bransoletek i podobnych, łańcuchów do pił, łańcuchów przeciwpoślizgowych, łańcuchów zgarniających dla przenośników, łańcuchów zębatych dla urządzeń tekstylnych i podobnych, zabezpieczeń drzwi wyposażonych w łańcuchy, i łańcuchów do urządzeń geodezyjnych )
-
Kod CN: 8716 - Przyczepy i naczepy; pozostałe pojazdy bez napędu mechanicznego (z wył. pojazdów szynowych); ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3909 20 00 - Żywice melaminowe, w formach podstawowych
-
Kod CN: 6115 96 - Pończochy pełnej długości lub do kolan, skarpety i pozostałe wyroby pończosznicze, włącznie z obuwiem bez nakładanych podeszew, z włókien syntetycznych, dziane (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku, rajstop i trykotów, damskich wyrobów pończoszniczych pełnej długości lub do kolan, o masie liniowej nitki pojedynczej < 67 decyteksów i wyrobów dla niemowląt)
-
Kod CN: 2003 10 30 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. tymczasowo zakonserwowanych i gotowanych)
-
Kod CN: 8424 82 10 - Urządzenia nawadniające, rolnicze lub ogrodnicze, nawet obsługiwane ręcznie
-
Kod CN: 9205 - Dęte instrumenty muzyczne "np. klarnety, trąbki, kobzy, dudy, organy piszczałkowe klawiszowe, fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe z wolnym metalowym stroikiem, akordeony i podobne instrumenty, organki"