2106 90 30 Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
Kod CN 2106 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8438 80 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
-
Kod CN: 7228 20 10 - Sztaby i pręty ze stali krzemowo-manganowej, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 8536 70 00 - Złącza do włókien optycznych, wiązek włókien optycznych lub kabli światłowodowych
-
Kod CN: 3103 90 00 - Nawozy fosforowe, mineralne lub chemiczne (z wył. superfosfatów oraz nawozów w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0304 96 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
-
Kod CN: 8471 70 50 - Napędy dysków twardych do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nie optyczne, ani magnetooptyczne (z wył. urządzeń pamięci centralnej)
-
Kod CN: 2009 69 90 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, zagęszczony, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 30, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. o zawartości dodatku cukru > 30% masy lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0806 10 90 - Winogrona świeże (z wył. winogron stołowych)
-
Kod CN: 2208 90 - Alkohol etylowy nieskażony o objętościowej mocy alkoholu < 80% obj.; wódki, likiery i pozostałe napoje spirytusowe (z wył. preparatów alkoholowych złożonych, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, whisky, rumu i pozostałych napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, ginu i ginu geneva, wódki, likierów i kordiałów)