2204 10 91 Asti spumante, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
Kod CN 2204 10 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.11.0 - Wina musujące ze świeżych winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3402 90 10 - Preparaty powierzchniowo czynne (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, organicznych środków powierzchniowo czynnych w postaci kostek lub ukształtowanych kawałków, i produktów i preparatów do mycia skóry, w postaci płynów lub kremów)
-
Kod CN: 2914 69 10 - 1,4-Naftochinon
-
Kod CN: 0102 21 10 - Jałówki (bydło płci żeńskiej, które nigdy nie miało cielaka), hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 4015 90 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dowolnego przeznaczenia z gumy, innej niż ebonit (z wył. obuwia i kasków, i części do nich oraz rękawiczek, mitenek i rękawic z jednym palcem)
-
Kod CN: 1501 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0304 59 50 - Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2825 20 00 - Tlenek i wodorotlenek litu
-
Kod CN: 2922 49 - Aminokwasy i ich estry; ich sole (z wył. zawierających > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej, lizyny i jej estrów, i ich soli, kwasu glutaminowego, kwasu antranilowego, tylidyny (INN), i ich soli)
-
Kod CN: 1212 - Chleb świętojański, wodorosty morskie i pozostałe algi, burak cukrowy i trzcina cukrowa, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone; pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone