0304 59 50 Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 59 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1104 29 59 - Ziarna zbóż obrobione wyłącznie przez śrutowanie (z wył. jęczmienia, owsa, kukurydzy, pszenicy lub żyta)
-
Kod CN: 2503 00 90 - Siarka wszystkich rodzajów (z wył. siarki surowej lub nierafinowanej, sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
-
Kod CN: 5905 00 70 - Pokrycia ścienne z włókien chemicznych (z wył. składających się z równoległych przędz umieszczonych na podłożu z dowolnego materiału)
-
Kod CN: 6903 20 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe, zawierające > 50% masy tlenku glinu lub mieszaniny lub związku tlenku glinu i krzemionki (z wył. cegieł, płyt, bloków i podobnych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 7202 11 80 - Żelazomangan, zawierający > 2% masy węgla (z wył. o granulacji <= 5 mm i o zawartości manganu > 65% masy)
-
Kod CN: 9030 82 00 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli płytek lub urządzeń półprzewodnikowych
-
Kod CN: 8301 70 00 - Klucze występujące oddzielnie do zamków, kłódek, zamknięć i okuć z zamknięciami, zawierających zamki, z metalu nieszlachetnego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6111 20 90 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z bawełny, dziane (z wył. rękawiczek, mitenek, rękawic z jednym palcem i czapeczek)
-
Kod CN: 1604 14 41 - Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonych, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN: 8419 11 00 - Urządzenia do podgrzewania wody przepływowe, gazowe (z wył. kotłów lub podgrzewaczy wody do centralnego ogrzewania)